Kas mums patika Vācijā

– ļoti patika dziedāt skoliņā, sniegt autogrāfus un man ļoti patika ballītes. Es gribētu braukt vēl, jo domāju, ka viss bija ļoti interesanti, viss bija kārtīgi izplānots un visi pārējie dziedātāji bija ļoti draudzīgi un atsaucīgi.
Katrīna Hērsta

– labsirdīgās, mīļās un draudzīgās ģimenes. Ļoti jauki bija, ka viņi mums jautāja – vai viss kārtībā, vai esat paēdušas, vai jūtaties labi? Patika visi koncerti, piedzīvojumi un ekskursijas. Gribētu braukt vēlreiz, lai iegūtu vēl pieredzi, apskatītu vēl daudzas pilsētas un piedalītos koncertos.
Anna Šarlote Plūme

– koncerti un atsaucīgie cilvēki mums apkārt. Kā arī ekskursijas, brīvais laiks ar ģimenēm, kuru pavadījām ģimenes parkā. Bija ļoti skaisti koncerti. Vācijā piepildījās mans sapnis par spiričuelu “Oh Happy Day” – vienmēr biju gribējusi dzirdēt šo skaņdarbu “dzīvajā”. Šis bija ļoti skaists brauciens.
Samanta Bernāte

– ieguvu daudz labas emocijas un iespaidus. Ģimene, pie kā dzīvojām, bija brīnišķīga un ļoti gādīga. Bija aizraujošas ekskursijas uz stikla fabriku un šokolādes fabriku. Ļoti jautri pavadījām laiku arī Hamburgā.
Gunda Leine

– viss bija fantastiski! Ģimenes, koncerti, uzņemšana… Pilnīgi noteikti gribu braukt vēlreiz, jo ceļojums bija tik lielisks, ka varētu braukt vēl reizes simts!
Elza Berga

– vislabāk patika dzīvot pie ļoti jaukajām, viesmīlīgajām ģimenēm. Man ļoti patika visi koncerti, ko klausījās dažāda vecuma cilvēki. No visiem koncertiem vislabāk man patika 35. gadu jubilejas koncerts ar pārsteiguma elementu.
Katrīna Brūna

– vislabāk man patika lielais koncerts, kurā dziedājām kopā ar citiem koriem un baudījām dažādus interesantus priekšnesumus. Labprāt dotos uz Vāciju atkal, lai baudītu vāciešu sabiedrību un kultūru.
Stefānija

– pirmkārt man brauciens uz Vācija patika tāpēc, ka tas bija mans pirmais brauciens ārpus Latvijas (neskaitot Lietuvu), bet galvenokārt tāpēc, ka tur tiešām bija jauki. Man bija ļoti interesanta (labā nozīmē) ģimene, viņi mūs uzņēma patiešām jauki. Koncerti bija skaisti. Ar katru koncertu viss bija aizvien labāk, arī mūsu skanējums kļuva aizvien labāks, jutāmies aizvien drošāk. Satiktie vācieši ir ļoti jauki un laipni cilvēki. Prieks par to. Vācijā ir arī ļoti skaisti. Tikai kalnos varējām būt ilgāk. Gribas atgriezties tur.
Aiga

– man patika sadarboties ar cilvēkiem un dziedāt baznīcās, un citur. Tur bija ļoti jauki, atsaucīgi un gādīgi cilvēki.
Dinija

– Forša atmosfēra. Cilvēki ir ļoti draudzīgi. Atpūta no mājas. Sadziedāšanās ar koriem. Cilvēki ir vienkārši super, gribētos atkal viņus visus satikt.
Madara

– Man ļoti patika koncerts skolā un lielais 35. gadu jubilejas koncerts, ballītes, jaukie cilvēki, ekskursijas – vārdu sakot – viss. Tā bija liela pieredze, viss bija interesants un foršs. Cilvēki bija draudzīgi un jauki.
Monta

– ģimene, kurā ar Samantu dzīvojām, bija tiešām jauka un atsaucīga. Patika arī vienotības sajūta. Es labprāt brauktu vēlreiz, jo šajā ceļojumā ieguvu jaunu pieredzi, bija daudz jauku piedzīvojumu.
Luīze Vāla

– jaukās ģimenes ļoti laipni mūs visas uzņēma savās mājās. Patika, ka šis brauciens bija ļoti labi saorganizēts. Vācija ir skaista vieta, un vācieši ir ļoti jauki un kārtīgi cilvēki.
Alise P.

– patika mūsu labsirdīgā ģimene, kas ļoti laipni mūs uzņēma savās mājās. Bija iespēja iepazīties ar daudz jaukiem cilvēkiem. Noteikti vēl kādreiz vēlētos apciemot tos vecākus, pie kuriem dzīvojām, taču ar kori labprāt brauktu jau uz kādu citu vienu Vācijā.
Beāte

– Vācijā ir ļoti labi, labestīgi un izpalīdzīgi cilvēki. Vācijā es jūtos ļoti labi. Vācijā mūsu ģimene bija ļoti jauka, viņi mums palīdzēja jebkurā brīdī.
Samanta S.

– ļoti patika dzīvot ģimenēs, kora ballītes un man ļoti patika koncerti. Labprāt brauktu vēl, jo ir ļoti foršs kolektīvs, mūs uzņēma jaukas ģimenes, bija interesantas ekskursijas.
Šania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *