Ziemassvētku koncerts 8. decembrī

Jauko dziesmiņu par piparkūkām dzied visas 2012. gada pirmsskolas grupas meitenes.

Meiteņu kora “Rīga” visjaunākā grupa un 1. – 4. klašu kora meitenes 8. decembrī sniedza Ziemassvētku koncertu Rīgas Jāzepa Mediņa mūzikas skolas zālē. Šī, nesen izremontētā, skaistā zāle ar labo akustiku, bija atklājums mūsu korim un arī turpmāk varētu kļūt par jautru pasākumu un koncertu vietu.
Katrs Ziemassvētku koncerts pārsteidz mūs ar īpašajiem muzikālajiem priekšnesumiem un Evijas iestudētajām kustībām, kuras mazās meitenes izpilda ar lielu aizrautību. Šajā koncertā meitenes dziedāja gan tradicionālās Ziemassvētku dziesmas, gan  latviešu Ziemassvētku dziesmas un latviešu mūsdienu komponistu dziesmas, veltītas ziemai un svētkiem.

Kā rāda video (paldies vecākiem!) bērni koncertam bija ļoti labi sagatavojušies, dziedāja droši un atraisīti, pārliecinoši kustējās – kas nemaz vēl nav tik viegli panākams šajā vecumā. Tiešām bija prieks klausīties un skatīties!

Paldies Martas Šmitiņas tētim, kas nopirka un no Mežciema atveda skaistu eglīti, bez eglītes šie svētki nebūtu tik sirsnīgi un mīļi. Pēc koncerta pie mums viesojās Ziemassvētku vecītis un katra koriste saņēma skaistu, dāvanu. Ziemassvētku vecītis aicināja arī vecākus un draugus iesaistīties gan dziedāt, gan spēlēt zvanus.

Tiksimies atkal nākošajos svētkos!

Jau pieredzējušākās pirmsskolas dziedātājas izjusti un melodiski stāsta par to, kā nāk Ziemassvētki:












Mēs ļoti labprāt publicētu arī 1.-4. klašu kora dziesmas – lūdzu padalaties, ja kādam ir kāds ieraksts!

 

 

2 Comments

  1. Ligita

    Paldies par skaisto koncertu! Meitenes malači! Pievienojos teiktajam, ka eglīte un tās smarža deva fantastisko Ziemassvētku sajūtu.
    Sirsnīgs paldies skolotājām par ieguldīto darbu un pacietību! Jūs esiet vienreizēji foršas!!!

    Lai mums visiem gaiši svētki!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *